Ko kaže da je Balotelli loš čovjek? Dječaku je ispunio san!

Sjajan gest Balotellija

Ko kaže da je Balotelli loš čovjek? Dječaku je ispunio san!

M. Šljivak

Marija Balotellija mnogi smatraju negativcem.

Svojim djelima u prošlosti je izazivao mnogo kontroverzi. Jednostavno se nije mogao smiriti, a često je ulogu negativca i opravdavao potezima na terenu, ali i van njega.

Ipak, da je Balotelli postao konačno ozbiljan i da zna koliko je značenje navijača, pokazao je druženjem s 11-godišnjim dječakom Jackom Gandyjem.

Ovaj dječak je veliki navijač Redsa. Tijekom jednog treninga pozdravljao je Marijeve poteze s loptom. Primijetio je to Balotelli, te je nagradio dječaka s potpisanom loptom.

Međutim, tu nije bio kraj. Napuštajući trening-centar u svom skupocjenom Ferrariju, Balotelli je naredio da mu osiguranje dovede dječaka kako bi se fotografisao s njim.

Mario je ovim potezom kupio mladog navijača, koji će vjerovatno do kraja života pamtiti susret sa italijanskom zvijezdom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije