Kontroverzna Wanda pregovara sa čelnicima Intera

Kako joj odoljeti?

Kontroverzna Wanda pregovara sa čelnicima Intera

Čelnici Intera u svojim redovima pokušavaju zadržati Maura Icardija, a pregovore o novom ugovoru sa italijanskim klubom vodi njegova supruga, 

Kontroverzna manekenka Wanda Nara odlučila je da ponovo bude u centru pažnje. Argentinski napadač na njenu inicijativu otpustio je svog dugogodišnjeg zastupnika, pa će tako seksipilna Wanda biti zadužena za pregovore sa Interom. 

Prema pisanju italijanskih medija, Wanda od čelnika milanskog kluba traži povećanje plate sa 1,2 na 3,5 miliona eura, uključujući i bonuse. 

Na kraju dodajmo, da je Wanda u prošlosti bila u braku sa najboljim prijateljem od Icardija, Maxijem Lopezom, koji je tokom dosadašnje karijere nosio dresove Barcelone i Milana. Ovaj ljubavni trougao često je punio i naslovnice žute štampe. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.