Lak na kartonima: Sudac bio u dilemi pa pokazao oba kartona

Zbunio i sebe i fudbalera

Lak na kartonima: Sudac bio u dilemi pa pokazao oba kartona

Egipatska liga nije pretjerano zanimljiva javnosti na evropskom tlu, ali je jedna fotografija suca jedne utakmice obišla svijet.

Sastali su se El Masry i Al Nasr a domaći su slavili sa 3:2, što je palo u potpuno drugi plan nakon jedne komične situacije koju je priredio sudac utakmice. 

U samom finišu utakmice, sudac je odlučio nagraditi kartonom jednog fudbalera gostiju ali je na kraju uspio zbuniti i sebe i samog fudbalera. Istovremeno je u zrak podigao i žuti i crveni karton, što je izazvalo konfuziju kod fudbalera. Na njegovu sreću, prošao je samo sa javnom opomenom.

Na tom susretu je već prethodno isključen Mohamed Al-Refaai i to zbog dva žuta kartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti