Larissa Riquelme najavila povratak na tribine

Najseksipilnija navijačica ponovo u akciji

Larissa Riquelme najavila povratak na tribine

A. Beganović

Prvenstvo Južne Amerike biće održano u junu ove godine u Čileu, a Paragvaj će s tribina ponovo bodriti po mnogima najsekipilnija navijačica na svijetu, Larissa Riquelme.

Nakon što je 2010. godine u Južnoj Africi proglašena za najsekipilniju navijačicu Mundijala, Larissa se gotovo povukla s tribina, no kako je rekla za srbijanski Kurir u Čileu sprema veliko iznenađenje.

"Spremam se za turnir u Čileu. Imam nekoliko ponuda uglednih magazina da poziram za duplerice i naslovne strane u dresu mog Paragvaja. Ako moja reprezentacija stigne do polufinala Copa Americe, spremila sam specijalno iznenađenje, ali samo za oči svog dečka. Ako osvojimo titulu, vjerujte da će Jonathanu biti bolje nego na medenom mjesecu", izjavila je Larissa.

"Nisam izgubila interesovanje za fudbal, no za razliku od Južne Afrike u Brazilu nije bilo mog Paragvaja. Tokom Mundijala u Brazilu više sam vremena provodila sa bivšim dečkom, no spremam veliki povratak u junu na Copa Americi u Čileu", dodao je za Kurir najseksipilnija navijačica na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.