Ljepotica tvrdi da se Zukanoviću i društvu ne piše dobro

Ako je vjerovati njenim prognozama

Ljepotica tvrdi da se Zukanoviću i društvu ne piše dobro

Italijanka Emanuela Iaquinta na svojim grudima ispisala je prognozu rezultata meča 20. kola Serie A u kojoj će aktuelni šampion Italije Juventus, ugostiti Chievo, klub našeg Ervina Zukanovića. 

Atraktivna Emanuela je na grudima napisala da će Juventus slaviti sa 3:0 u susretu koji se igra danas od 15 sati.

Ona je voditeljica sportske emisije na italijanskoj televiziji "Odeon". Pored voditeljskog posla ona se bavi i glumom i modelingom. 

Međutim, pored poslova zgodna Emanuela obožava da na svojim oblinama ispisuje prognoze rezultata, ne treba reći da navija za Juventus, zar ne?

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.