Ludi dobitak britanske atletičarke na kladionici

Na pet uloženih funti dobila 50.000

Ludi dobitak britanske atletičarke na kladionici

Mlada britanska atletičarka Karla Drew, koja je ujedno i studentica, uplatila je listić u iznosu od pet funti, a na njemu je odigrala ukupno 10 parova. 

Dobitak joj je bio čak 50 hiljada funti, a pogledom na njen listić malo ko bi se odlučio ispratiti njen tiket.

Britanska petobojka je na svom listiću imala pobjede Brazila protiv Austrije (2:1), Estonije protiv Jordana (1:0), Portugala protiv Argentine (1:0), Njemačke protiv Španije (1:0), Francuske protiv Švedske (1:0), Italije protiv Albanije (1:0), Engleske protiv Škotske (3:1), Urugvaja protiv Čilea (2:1), te remijem Paname i Kanade (0-0), odnosno Poljske i Švicarske (2:2).

Brazil, Portugal, Njemačka, Francuska, Italija i Urugvaj ostvarili su pobjede u periodu od 80. minute pa do kraja utakmice, dok je u istom periodu Švicarska upisala remi kod Poljske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.