Maestralan potez jedne navijačice stavio meč u drugi plan

Navijačica oduševila

Maestralan potez jedne navijačice stavio meč u drugi plan

Na bejzbol utakmici između Chicago Cubsa i San Diego Padresa pobjedu su odnijeli domaćini iz "vjetrovitog grada", ali sve je zasjenila jedna njihova navijačica.

Nakon što je jedna loptica odletjela pravo u gledalište, mlada dama se savršeno snašla. Ispružila je ruku u kojoj je držala čašu s pivom i elegantno uhvatila lopticu.

Dok ekipa oko nje nije skrivala oduševljenje, ona je sa samouvjerenim osmjehom na licu uzela čašu i eksirala pivo dok je loptica još bila unutra.

Taj osvježavajući trenutak detalj je o kojemu su se raspričali mnogi na društvenim mrežama, dok je konačni rezultat utakmice pao je u drugi plan.

ezFnngj2Kbt

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije