Manekensko izdanje Zmajeva za doček Nove godine

Najbolji bh. fudbaleri

Manekensko izdanje Zmajeva za doček Nove godine

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine 2014. godinu će pamtiti po historijskom nastupu na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, ali vjerovatno i njen drugi dio po lošem startu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

U finišu 2014. Zmajevi su dobili novog selektora, a vjerovatno su svi među novogodišnjim željama pored zdravlja, sreće i ljubavi zaželjeli maksimalan broj poena u kvalifikacionim mečevima za EURO 2016, odnosno dovoljan broj za plasman na šampionat Starog kontinenta u Francuskoj.

Kapiten bh. reprezentacija Edin Džeko Novu godinu je dočekao u društvu djevojke Amre i sestre Merime, Miralem Pjanić je sa suprugom i sinom bio na proslavi sa pojedinim timskim kolegama, dok je Sead Kolašinac 2015. godinu dočekao na Maldivima sa klupskim kolegama, dok su Novu godinu u manekenskom izdanju dočekali Ermin Bičakčić i Haris Medunjanin. 

Nadamo se da će 2015. godina biti uspješna, bez povreda i sa mnogo golova za sve naše reprezentativce, a i za one koji to tek treba da postanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije