Maserka oralno zadovoljila igrača, a potom dobila otkaz

Ludilo u svlačionici

Maserka oralno zadovoljila igrača, a potom dobila otkaz

U Švicarskoj je zabilježen seks skandal u kojemu su u glavnoj ulozi jedan fudbaler i maserka kluba za koji pomenuti nastupa. 

Zbog svega je dan kasnije maserka 'nagrađena' otkazom. Slaveći ulazak u drugu ligu, maserkafudbalskog kluba Lensburg oralno je zadovoljila jednog fudbalera pred očima drugih igrača.

41 – godišnja maserka je kleknula u momentu kada je 20-godišnji fudbaler spustio gaćice. Ostali su zdušno ”navijali” i snimali mobilnim telefonom, dok je rijeka alkohola je tekla svlačionicom. Sporni fudbaler je kažnjen novčanom kaznom.

„Nismo mogli otpustiti cijeli tim,“ istakao je predsednik Urlih Bruder, dok je maserka, koju su mediji prozvali 'Karmen', istakla da se ničega ne sjeća, te da su joj igrači nešto sipali u piće.

Nakon otkaza u Lensburgu, 'Karmen' je vrlo brzo dobila ponudu od četiri fudbalska kluba, ali je istakla da joj je dosta fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.