Meksički političar Ronaldinha nazvao majmunom

Pretjerana reakcija

Meksički političar Ronaldinha nazvao majmunom

E. Škorić

Meksički političar Carlos Nunez Manuel Trevino nazvao je legendarnog brazilskog nogometaša Ronaldinha majmunom.

Ronaldinho je nedavno potpisao za meksički Queretaro, no ne može biti baš sretan zbog načina na koji je tamo primljen. Barem od strane jednog političara…

“Mrzim nogomet i mislim da je sve ono što on proivzodi idotski. Mrzim činjenicu da kasnimo da se vratimo kući i po dva sata jer su navijači okupirali gradske ulice i to sve da bi vidjeli jednog majmuna. Istina, brazilskog, ali majmuna. To je cirkus”, napisao je Trevino.

Ronaldinho je istinska svjetska nogometna legenda, što potvrđuje i činjenica da je igrao za PSG, Milan, Barcelonu… Najviše uspjeha imao je upravo u dresu katalonskog kluba, s kojim je bio i prvak Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.