Mihajlović postao pjevač: Đurđevdan oduševio publiku

Orio se Đurđevdan na Apeninima

Mihajlović postao pjevač: Đurđevdan oduševio publiku

Siniša Mihajlović, srbijanski stručnjak koji vodi Sampdoriju, tokom gostovanja u emisiji na Sky televiziji pohvalio se sa vokalnim sposobnostima. 

Na nagovor voditelja Mihajlović je pristao otpjevati pjesmu pod nazivom "Đurđevdan", koja je vodila Crvenu zvezdu do titule svjetskog i evropskog prvaka 1991. godine.

Tokom razgovora voditelj se osvrnuo i na činjenicu da je prvi čovjek Sampdorije nedavno pjevao pjesme Mihajloviću zbog dobrih rezultata tima iz Geneve.

"Sjajno je pjevao, ali ja više volim srpsku muziku. Želio bih njemu da posvetim himnu navijača Zvezde", rekao je Mihajlović, a onda sa bendom otpjevao pjesmu i nasmijao sve prisutne.

"Đurđevdan je slava koju slave gotovo svi Romi, a pošto navijači Crvene zvezde sebe zovu ’ciganima’ i njima je ovo jedna od omiljenih pjesama", dodao je Mihajlović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.