Nakon dresova James počeo prodavati i druge lične predmete

Poznati golman bankrotirao

Nakon dresova James počeo prodavati i druge lične predmete

Nekadašnji golman reprezentacije Engleske, David James, proglasio je bankrot i sada preko aukcija traži spas.

Nakon što je počeo s prodajom dresova, ovaj 44-godišnji golman indijske Kerale sada prodaje DJ opremu, knjige, igračke, motornu testeru, pa čak i 1.800 gramofonskih ploča. 

"Nismo do sada imali iskustva sa prodajom stvari poznate sportske ličnosti, ali je jasno da je sve to uticalo na povećanje cijena. Sportski predmeti su veoma popularni i ne možete lako da odredite cijenu. Bilo je ponuđeno oko 1.800 ploča, čak i kombi Voksol Astra", rekao je predstavnik aukcijske kuće Hilko. 

Razlog Jamesovog bankrota leži u razvodu sa suprugom, a samo tokom brakorazvodne parnice izgubio je oko tri miliona funti, a kasnije je morao davati i procenat od novih zarada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.