"Nastaviš li ovim putem, završit ćeš kao Adriano!"

Balotelli dobio poruku

"Nastaviš li ovim putem, završit ćeš kao Adriano!"

Mario Balotelli poznat je kao fudbaler velikog talenta ali vrlo čudne, da ne kažemo loše naravi.

Ispadi na terenu i posebno van njega usporili su karijeru ovog napadača koji iz sezone u sezonu tone sve dublje.

Nekada je Balotellija trenirao Roberto Mancini, koji tvrdi da je put kojim italijanski napadač ide potpuno pogrešan.

"S Balotellijem se nisam čuo od kada je otišao iz Manchester Cityja. Koliko vidim, na dobrom je putu da završi kao Adriano, što je primjer kako ne treba. Nadam se da će se konsolidovati i shvatiti da svojim glupostima uzalud rasipa svoj talenat koji je neosporan", rekao je Mancini i dodao:

"Čudi me da se sada ponaša ovako. Dok je igrao u Interu bio je još dijete i radio je sve što sam od njega tražio. Bio je toliko poslušan da je ponekad čak čistio i svlačionicu. I u Manchester Cityju je bio primjeran, ali nakon odlaska mu je sve krenulo pogrešnom putanjom. Još uvijek je mlad i ima snage da se vrati. Nadam se da će uspjeti", riječi su Mancinija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti