Navijač ispunio obećanje i dao sinu ime po Vedadu Ibiševiću

Bh. navijač ispunio obećanje

Navijač ispunio obećanje i dao sinu ime po Vedadu Ibiševiću

E. Škorić

Navijač reprezentacije Bosne i Hercegovine Semir Tufekčić dao je sinu ime po Vedadu Ibiševiću.

Tufekčić za sebe kaže da je veliki navijač Zmajeva i veliki patriota. Kada je u januaru saznao da je njegova supruga trudna, odlučio je da će, ako bude muško, dijete dobiti ime po Zmaju koji prvi postigne gol u reprezentativnom dresu.

Njegov sin je rođen 1. 10. 2014. godine i dobio je ime po - Vedadu Ibiševiću. Tufekčić je tako ispunio svoje obećanje, a on i njegova supruga sada imaju krasnog dječaka koji nosi ime po čovjeku koji je svojim golom odveo BiH na Svjetsko prvenstvo, a onda i postigao prvi gol za bh. reprezentaciju na Mundijalu.

“Volim svoju reprezentaciju i svoju zemlju. Želio sam da se moje dijete zove po igraču koji prvi zabije gol u dresu bh. reprezentacije nakon što sam saznao za trudnoću supruge. Kako je Ibišević dao gol, a supruga rodila dječaka, dali smo mu ime Vedad”, kazao nam je ponosni otac.

Malom Vedadu i njegovim roditeljima želimo puno sreće u životu, a Ibiševiću i ostalim repreezntativcima uspješne predstojeće utakmice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.