Navijači Građana: Džeko na FIFA-i zaslužuje bolje ocjene

Kakve ocjene ima naš napadač i kako izgleda u igri?

Navijači Građana: Džeko na FIFA-i zaslužuje bolje ocjene

EA Sports na tržište će uskoro izbaciti fudbalsku simulaciju FIFA 15, a Demo verzija već je dostupna na svim platformama. 

Na Demo verziji možete igrati sa klubovima koje vam ponudi EA Sports, a na FIFA-i 15 u ponudi je osam klubova. Borussia Dortmund, Napoli, PSG, Barcelona, Boca Juniors, Chelsea, Manchester City i Liverpool. 

Ljubitelji FIFA-e i navijači Manchester Cityja razočarani su ocjenama napadača reprezentacije Bosne i Hercegovine i ekipe sa Etihada. Prije svega razočarani su ocjenama koje je Džeko dobio za fizičku spremu (71) i dribling (78). Najbolju ocjenu Džeko je dobio za šut (84). 

Džekine ocjene pogledajte ispod, a zanimljivo je da su navijači Građana na YouTube servis postavili i video snimke Džekinih golova na Demo verziji FIFA-e 15.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije