Neobičan Somersby performans u Banjoj Luci

U banjalučkom parku Petar Kočić

Neobičan Somersby performans u Banjoj Luci

Sponzorski tekst

Danas je u parku Petar Kočić u Banjoj Luci započeo neobičan Somersby performans u izvedbi Gradskog pozorišta „Jazavac“ čiji su glavni akteri Lord Somersby i njegova družina. 

Posjetioci će imati priliku uz kostime i asesoar transformirati se u svijet Lorda Somersby-ja, otputovati na trenutak kroz vrijeme i sve to zabilježiti fotografijama koje će dobiti za uspomenu,

Posjetite Somersby performans od 17. do 19. jula u periodu od 14 do 20 sati i družite se uz Jackie Kennedy, Marie Antoinette, Charlie Chaplina, Audrey Hepburn i Abrahama Lincolna

Čeka vas i Somersby, osvježavajuće piće, koje je u vrlo kratkom roku osvojilo naklonost mladih u cijelom svijetu, pa tako i kod nas. Somersby je savršeno piće za druženje sa prijateljima i apsolutni hit. Uživajte u fenomenalnom okusu i Somersby performansu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.