Neuer prekinuo šestogodišnju vezu sa Kathrin Gilch
Foto: bild.de

Još jedan zlatni Nijemac

Neuer prekinuo šestogodišnju vezu sa Kathrin Gilch

Nakon što je Bastian Schweinsteiger promijenio djevojku, a Mesut Ozil ostao solo, još jedan osvajač svjetskog zlata u Brazilu postao je "libero". Naime, nakon šestogodišnje veze Manuel Neuer, njemačka i Bayernova "jedinica" i njegova 32-godišnja djevojka Kathrin Gilch nisu više zajedno.

Ovu priču pojedinim njemačkim tabloidima ispričali su zajednički prijatelji sada već bivšeg para. Neuer i Gilch su se upoznali sada već davne 2008. godine na ljetovanju u Grčkoj, a sadašnji njemački reprezentativac tada je bio član Schalkea. 

Neuer je upravo završio gradnju fantastične trospratne kuće površine 204 kvadratna metra u Leebergu sa pogledom na jezero Tegernsee. Ona je trebala biti ljubavno gnijezdo za ovaj par, ali očito od toga neće biti ništa. Razlozi raskida još uvijek nisu poznati javnosti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.