Ničija nije do zore: Adrian se suprotstavio Balotelliju

Umalo da izbije boks meč

Ničija nije do zore: Adrian se suprotstavio Balotelliju

Mario Balotelli je oduvijek bio poznat po svojoj neobičnoj, da ne kažemo ludoj naravi. Nerijetko je znao dolaziti u konflikt sa protivničkim fudbalerima dok je igrao u Interu, Cityju i Milanu, a sa istom praksom je nastavio i u Liverpoolu.

U susretu petkog kola Premiershipa, njegov Liverpool je pružio partiju za zaborav na gostovanju kod West Hama a susret je, osim pobjede domaćih od 3:1, obilježio i jedan konflikt u ranoj fazi utakmice.

Akteri su bili Mario Balotelli i vidno nervozni golman Adrian, koji je savladao Balotellija na početku "incidenta". Balotelli je ustao, krenuo u osvetu ali je sve to prekinuo sudac koji je obojici igrača dao po jedan žuti karton za smirenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.