Nije impresioniran: Modrićev sin izignorisao Ronalda!

Hit na internetu

Nije impresioniran: Modrićev sin izignorisao Ronalda!

Internetom se ovih dana proširio video klip Ronaldovog susreta sa sinom Luke Modriće, koji je bio raspoložen za sve drugo osim za druženje sa velikim Portugalcem.

Na ceremoniji dodjela individualnih nagrada za najbolje igrače Primere, gdje su nagrađeni i Ronaldo i Modrić, uslijedilo je druženje igrača na koje je Modrić poveo svog sina Ivana.

A mali Ivan nije bio previše impresioniran ambijentom, a još manje Cristianom Ronaldom. Najbolji igrač svijeta prišao je dječaku i uštipnuo ga za obraz, na šta Modrićev sin nije odreagovao već je samo nastavio igrati igricu na svom telefonu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.