Nije razmišljala: Odbila 10.000 dolara da upozna Neymara

Njenoj sreći nije bilo kraja

Nije razmišljala: Odbila 10.000 dolara da upozna Neymara

A. Beganović
Teme:

Mlada 16-godišnja Rhiannon Conelly, koja igra fudbal za ekipu jedne srednje škole u Texasu, ispunila je svoj san upoznavši jednog od najboljih svjetskih fudbalera, Neymara.

Mlada Rhiannon je prošle godine na jednom takmičenju osvojila prvu nagradu. No, morala je odlučiti da li će za nagradu uzeti 10.000 dolara ili će upoznati Neymara.

Rhiannon nije mnogo razmišljala, odlučila se za upoznavanje Neymara. "Samo želim upoznati Neymara, mislim da je to važnije nego 10.000 dolara. Svjesna sam da se s tiim mnogi ne slažu, no ne obazirem se na to", prošle godine je izjavila presretna djevojka.

I došao je trenutak o kojem je sanjala. Mlada Rhiannon je prisustvovala susretu Barcelone i Getafea (6:0), a nakon toga je upoznala Neymara. Njenoj sreći nije bilo kraja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.