Niko kao Gervinho: Pokušao prošvercati prsatu plavušu

Četiri radnika ostala bez posla

Niko kao Gervinho: Pokušao prošvercati prsatu plavušu

A. Beganović

Reprezentativac Obale Bjelokosti i napadač Rome, Gervinho, dospio je na naslovnice gotovo svih svjetskih medija.

Ne, nije Gervinho briljirao u sinoćnjoj pobjedi Rome nad Atalantom, odnosno cijeli susret je gledao s klupe za rezervne igrače, a  na naslovnice je dospio radi tajanstvene plavuše.

Gevinho je tokom prošlog vikenda imao reprezentativne obaveze, pa su iz Rome po njega poslali privatni avion, kako bi izbjegli njegovo eventualno kašnjenje.

Ništa čudno, no s Gervinhom se na aerodromu pojavila i tajanstvena plavuša i to bez dokumenata. Napadač Rome podmitio je službenike na pasoškoj kontroli, koji su otali bez posla, no pilota aviona nije uspio, tako da prsata plavuša nije stigla do Rima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.