NIS Petrol snizio cijene Eurodizela

NIS Petrol snizio cijene Eurodizela

Sponzorski tekst

Na benzinskim stanicama NIS PETROL na području Bijeljine od ponedeljka će biti snižena cijena Eurodizela. Na četiri benzinske stanice NIS Petrola u gradu Bijeljini, potom u Janji, Popovima i Trnjacima, cijena Eurodizela je snižena za 16 feninga na 2,09 KM. 

Poplavama je pogođena najveća žitnica u Bosni i Hercegovini pa je kompanija odlučila da, pored ostalih pojedinačnih humanitarnih akcija i pomoći, smanjivanjem cijene najznačajnijeg derivata za poljoprivredne mašine omogući domaćim poljoprivrednicima da se što prije vrate poslu na svojim imanjima i da obnove domove u situaciji kad je zemlju zadesila katastrofalna prirodna nepogoda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.