Novi Peugeot Boxer: Kvalitet za uspješno poslovanje

Novi Peugeot Boxer: Kvalitet za uspješno poslovanje

Sponzorski tekst
Teme:

Novi Peugeot Boxer je nastavak ofanzive francuskog proizvođača na tržište lakih komercijalnih vozila, gdje već sada zauzima visoku poziciju u pogledu kvaliteta i ekonomičnosti. 

Pouzdanost i trajnost novog Boxera dokazana je posebnim testovima kao što je izloženost na temperaturama od -20ºC do + 40ºC u periodu od 1.500 sati zbog osiguravanja otpornosti na starenje komponenti i materijala koji se koriste.

Posebna pažnja je posvećena kontroli kvaliteta sa više od 1.800 kozmetičkih i funkcionalnih provjera na svakom vozilu. Novi Peugeot Boxer nudi širok izbor opreme omogućavajući da kabina svakog vozila postane mobilni ured te se u ponudi može pronaći i novi asortiman audio sistema sa DAB digitalnim sistemom koji nudi Bluetooth bežičnu konekciju te USB port.

Troškovi održavanja novog modela su među najnižima na tržištu zahvaljujući većim kočnicama za poboljšanje performansi, te dobra raspodjela težine i prednji pogon koji omogućavaju korištenje standardnih guma od 15" koje su najekonomičnije na tržištu.

Usavršavajući segment komercijalnih vozila Peugeot svojim poslovnim korisnicima nudi vozilo koje je dizajnirano da zadovolji sve potrebe i zahtjeve te nije samo sredstvo transporta već i sastavni dio svakog efikasnog poslovanja.

Novi Peugeot Boxer će biti uskoro dostupan i na našem tržištu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.