Nurkić poručio rukometašima: Idemo ludo, idemo jako!!!!

Nije zaboravio domovinu

Nurkić poručio rukometašima: Idemo ludo, idemo jako!!!!

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u petak je upisala svoju prvu historijsku pobjedu u svom prvom nastupu na Svjetskom prvenstvo.

Izabranici Dragana Markovića su sa 30:25 savladali selekciju Irana, a mnogi od naših sportista i javnih ličnosti podržali su najbolju bh. rukometnu selekciju na putu ka njihovom nastupu i prvoj pobjedi na rukometnom Mundijalu.

Iako se spremao za duel sa Dallas Mavericksima, sjajni mladi centar i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Jusuf Nurkić, našao je vremena da rukometašima zaželi puno sreće na SP-u.

"Katar 2015, Idemo ludo, idemo jako!!!!", pisalo je na papiru koji je držao naš košarkaš o čijim nastupima u posljednje vrijeme bruji cijela Amerika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.