Oteo mu ženu, pa se pokušao pozdraviti s njim...
Pokušao je pozdraviti Maxija

Duel nekadašnjih prijatelja

Oteo mu ženu, pa se pokušao pozdraviti s njim...

M. Šljivak

Duel Sampdorije i Intera obilježio je susret nekada velikih prijatelja Maxija Lopeza i Maura Icardija. 

Maxi je bio Icardijev idol. Zbog njega je mladi fudbaler Intera i dobio angažman u Sampdoriji, odakle je kasnije prešao u Inter. Veliko prijateljstvo prekinula je nekadašnja Maxijeva supruga Wanda Nara, koja je današnja djevojka napadača Intera.

Iako je s Maxijem imala troje djece, Wanda Nara se upustila u aferu s Icardijem, s kojim je i danas u vezi, a Mauro koristi svaku priliku da fotografijama provocira Maxija po društvenim mrežama.

U današnjem susretu je Icardi pokušao pozdraviti Lopeza, ali je iskusni napadač odbio rukovanje. Icardi nije ni zaslužio pozdrav...

MJem57hU20W

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije