Peugeot nastavlja podržavati Davis Cup reprezentaciju BiH

Peugeot nastavlja podržavati Davis Cup reprezentaciju BiH

Sponzorski tekst

Peugeot u BiH je oficijelni prevoznik reprezentacija BiH i Litvanije koje će odigrati mečeve trećeg kola druge grupe Euro-afričke zone teniskog Davis Cupa u sarajevskoj sportskoj dvorani ‘Ramiz Salčin.

“Zadovoljstvo nam je podržati tenisku reprezentaciju Bosne i Hercegovine čiji predstavnici postižu sve veće i značajnije uspjehe. Peugeot posljednjih 70 godina na globalnom nivou pruža podršku tenisu i doprinosi razvoju ovog sporta, smatrajući da odlike ove sportske vještine odgovaraju vrijednostima brenda kao što je Peugeot. Našoj reprezentaciji želimo mnogo sreće i da svojom pobjedom donesu historijski ulazak za BiH u prvu grupu Euro-afričke zone”, izjavio je Danijel Despotović, direktor marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera PEUGEOT proizvoda za BiH.

Peugeot će prevoziti članove reprezentacija BiH i Litavnije od od 12. do 14. septembra kada će biti odigrani mečevi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije