Peugeot proljetna servisna akcija

S ciljem redovnog održavanja

Peugeot proljetna servisna akcija

Sponzorski tekst
Teme:

Peugeot u BiH je pripremio proljetnu servisnu akciju u sklopu koje nudi popust od 15% na dijelove i ugradnju diskova i disk pločica, kontrolu klima sistema, set zupčastog remena i filtere ulja, zraka i goriva.

Peugeot je također obezbijedio i popust od 10% na cijene ljetnih gume uz koje nudi besplatno balansiranje i ugradnju guma, te popust od 25% na dodatnu opremu za sva Peugeot vozila.

"S ciljem redovnog održavanja koji će produžiti trajnost automobila, preporučujemo vlasnicima i vlasnicama Peugeot modela da na vrijeme kontrolišu svoje automobile. Najveći značaj za ispravno funkcionisanje automobila svakako imaju i originalni dijelovi koji se mogu pronaći u svim ovlaštenim Peugeot servisima u Bosni i Hercegovini. Održavanje automobila treba povjeriti ovlaštenom servisu, jer naši zaposleni najbolje poznaju vozilo i ugrađuju dijelove koji su predviđeni od strane proizvođača, a na taj način se i održava vrijednost vozila na tržištu", istakao je Alija Šošević, voditelj postprodaje kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Peugeot u BiH je spremio i iznenađenje za fanove svoje facebook stranice te će tri najsretnija dobitnika osvojiti besplatan A servis, te besplatnu dijagnostiku i kompletan pregled stanja vozila po kontrolnim tačkama proizvođača.

Više informacija o proljetnoj servisnoj akciji i ovlaštenim servisima na www.peugeot.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.