Poker 84 – Prvi BiH poker sajt!

Poker 84 – Prvi BiH poker sajt!

Sponzorski tekst
Teme:

Konačno! Prvi bosanskohercegovački poker sajt! Od sada možete uživati u najboljem online pokeru u Bosni i Hercegovini, zemljama regije i cijelog svijeta.

Poker 84 je prva BH online poker kuća u kojoj se možete takmičiti sa igračima diljem svijeta i iskusiti uzbudljivu igru pokera. Pokažite svoju vještinu u vladanju igrom i postaćete pobjednik.

Poker 84 koristi realan softver koji je razvijen u  saradnji sa Everleaf gaming, jednom od vodećih kompanija u dijelu online gaming softvera. Softver je potpuno besplatan i jednostavan za upotrebu.

Igrom na www.poker84.eu satima možete uživati, a softverska grafika visoke definicije i savremena tehnologija pružaju Vam jedinstveno iskustvo na Poker 84.

Igrati možete jednostavnim download-om našeg softvera ili instant igrom koja se pokreće jednostavnim klikom na “Instant play” dugme na našoj stranici www.poker84.eu.

Ističemo da je Poker 84 dio evropske mreže koja dozvoljava registraciju i učešće igrača i s područja Sjedinjenih Američkih Država.

Menadžment naše online poker kuće se rukovodi visokim moralnim i profesionalnim standardima da bi obezbjedili svim igračima visok nivo bezbjednosti.Vaš užitak je na našem prvom mjestu i stoga Vam u svakom trenutku garantujemo potpunu anonimnost i sigurnost Vaših ličnih i finansijskih podataka, te zaštićene uplate i isplate depozita koje vršimo putem Mastercard-a, Visa-e, Netteller-a, Ewallet-a, Click2Pay-a i mnogih drugih metoda uplate.

Posjetite www.poker84.eu i započnite igru – odmah!

Pokažite da ste najbolji u pokeru na ovim prostorima i šire. U svakom trenutku dana Vam nudimo veliki izbor cash stolova, freeroll-a, dnevnih, sedmičnih, mjesečnih turnira s garantovanim novčanim nagradama, te live turnira.

Ukoliko se učlanite odmah, preko gornjeg linka, možete očekivati brojne bonuse i povlastice. Na Vaš prvi depozit do iznosa od 1000 Eura Vam nudimo Bonus u iznosu od 200%.
Zato registrujte se odmah – učlanjenje je 100% besplatno.

Osjetite zabavu, uzbuđenje i izazov uz prvi pravi BiH online poker sajt - Poker 84.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.