Poljubac grudima motiv više za fudbalere Partizana?

Sandra Partizan prava motivacija

Poljubac grudima motiv više za fudbalere Partizana?

Vatrena navijačica beogradskog Partizana poznatija pod pseudonimom Sandra Partizan jednim sočnim poljupcem nastojala je motivisati fudbalere tima sa stadiona JNA pred nastavak prvenstva u kojem se bore za titulu šampiona, a glavni rival im je Crvena zvezda.

"Crno-bijeli", koji brane šampionsku titulu, trenutno se nalaze na drugom mjestu na tabeli srbijanske Jelen Superlige sa tri boda manje od gradskog rivala sa Marakane. 

Partizan u četvrtak na svom terenu dočekuje Jagodinu, dok Zvezdu očekuje teško gostovanje u Novom Pazaru koji se bori za izlazak u Evropu, a Sandra je odlučila da motiviše igrače Partizana pred ovaj važan duel. Pogledajte kako...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.