Posebne pogodnosti za Samsungove uređaje u UniCreditu

Smartphone i tablet uređaji

Posebne pogodnosti za Samsungove uređaje u UniCreditu

E. Škorić

S ciljem da zadovolji potrebe svojih klijenata i prateći savremene tehnološke trendove, UniCredit Bank i UniCredit Bank Banja Luka su zajedno sa Samsungom omogućile jedinstvenu ponudu smartphone i tablet uređaja po posebnim pogodnostima.

Najatraktivniji Samsung smartphone i tablet uređaji po posebnim pogodnostima u poslovnicama UniCredit Bank i UniCredit Bank Banja Luka

- Atraktivni Samsung smartphone i tablet uređaji po posebnim cijenama, uz mogućnost obročne otplate od 2 do 24 rate bez kamata i naknada i garanciju 2 godine u odabranim poslovnicama UniCredit Bank i UniCredit Bank Banja Luka 
- Jedinstvena ponuda traje od 08.12. 2014. do 31.01. 2015. godine

Klijenti u odabranim poslovnicama UniCredit Bank i UniCredit Bank Banja Luka mogu naručiti najatraktivnije Samsung smartphone i tablet uređaje po posebnim cijenama, uz mogućnost realizacije obročne otplate do 24 rate bez kamata i naknada.

Plaćanje uređaja je moguće od 2 do 24 rate, po izboru klijenta. Ova jedinstvena ponuda traje od 08.12.2014. do 31.01.2015. godine i pruža našim klijentima mogućnost da na jednostavan način obraduju sebe ili svoje najmilije najatraktivnijim tehnološkim dostignućima za novogodišnje praznike.

Uz kupljeni uređaj u periodu trajanja ove jedinstvene ponude klijenti ostvaruju i dodatne pogodnosti: besplatnu dostavu uređaja na željenu adresu unutar Bosne i Hercegovine u roku od 48 sati, besplatan flip cover na poklon i garanciju u trajanju od 2 godine na kupljene uređaje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.