Prisjetimo se Zlatanovog gola koji se i danas prepričava

Tačno deset godina je prošlo

Prisjetimo se Zlatanovog gola koji se i danas prepričava

Zlatan Ibrahimović u svojoj karijeri postigao je pregršt fantastičnih golova, pa je zaista teško odabrati koji je od njih najljepši.

Ipak, gol postignut na današnji dan prije tačno deset godina vjerovatno će se najduže pamtiti. Ibrakadabra je tada igrao svoju posljednju utakmicu za Ajax, a protivnik njegovom klubu bila je ekipa NAC Brede. Ajax je savladao Bredu sa 6:2, a Ibrahimović je postigao hat-trick.

U 76. minuti, Ibrahimović je napravio dar mar. Taj gol uopšte nije potrebno opisivati, jer se opisati ne može. Tog 22. augusta viđena je magija.

Znate već o čemu se radi. Samo se podsjetite i uživajte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.