Procurile fotografije sa seksi zabave Jerryja Jonesa

U centru skandala

Procurile fotografije sa seksi zabave Jerryja Jonesa

Vlasnik Dallas Cowboysa, tima koji se takmiči u NFL ligi, Jerry Jones dospio je u centar skandala zbog orgijanja sa striptizetama.

Fotografije 71-godišnjeg Jonesa procurile su u javnost i to od strane jedne striptizete koja je prisustvovala dešavanju. Ona je otkrila i da je bila pozvana na zabavu u hotelskoj sobi zajedno sa još dvije svoje prijateljice.

Jones je prevario svoju suprugu prije pet godina kada se sve ovo i dešavalo, a navodno je ova djevojka odbila orgijati sa bogatim vlasnikom NFL kluba pa je zbog toga bila izbačena iz sobe za razliku od dvije kolegice koje su pristale na Jonesovu ponudu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.