Reakcije žena na fotografije Cristiana Ronalda

Portugalac nekada i sada

Reakcije žena na fotografije Cristiana Ronalda

Jedna od najpoznatijih sportskih radijskih stanica na svijetu napravila je zanimljivu anketu. TalkSPORT je objavio “rezultate ankete” koja nije kao svaka druga. Slučajnim prolaznicama pokazali su fotografije Cristiana Ronalda nekad i sad.

Kada je sa 18 godina stigao u Manchester United nije bio “seks ikona”. Ipak, više od deset godina kasnije i puno vremena provedenog u teretani, Ronaldo je ženama postao jedan od najprivlačnijih fudbalera.

Portugalac je često u reklamama svoje linije donjeg  veša, a sve više sam objavljuje golišave fotografije putem društvenih mreža.

Pogledajte kako žene reaguju na fotografije Cristiana Ronalda nekada i sada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.