Realove zvijezda ponovo slavile do rane zore

Skandal u Madridu

Realove zvijezda ponovo slavile do rane zore

Iako se tek nedavno stišala bura oko proslave 30. rođendana Cristiana Ronalda, pojavile su se nove kompromitirajuće snimke vezane za zvijezde Real Madrida.

Ovoga puta u glavnoj ulozi nije bio ponajbolji fudbaler svijeta već njegovi saigrači Sergio Ramos i Jese.

Realov dvojac je snimljen kako u ranu zoru, u 4:42, bježe pred paparazzima iz restorana u kojem je svoj rođendan slavio Pepe. Portugalski fudbaler je u četvrtak napunio 32 godine, a tom prilikom je odlučio počastiti prijatelje i saigrače u jednom madridskom restoranu.

Rođendanska zabava je potrajala puno duže od očekivanog, a vrlo brzo su za cijeli događaj saznali i paparazzi koji su ih prilikom izlaska neugodno iznenadili. Nogometaši su osujetili njihove planove te su brzo pobjegli u automobilu koji ih je čekao, ali uzalud - snimka je osvanula na internetu i sad obojica mogu očekivati žestoke kazne.

Real Madrid, kao i svi veliki klubovi, itekako pazi da se fudbaleri pridržavaju klupske discipline, a sad su Ramos i Jese uhvaćeni u prekršaju satima nakon što su trebali biti na spavanju.

Reakcija navijača tek se čeka, a nekako nam se čini da bi posebno velike kritike mogao doživjeti Ramos, koji duže vrijeme ne igra zbog ozljede, ali je pokazao zavidnu brzinu i spretnost prilikom ovog bijega.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.