S Tuborgom na Brodolom

Nakon nezaboravnog Exit iskustva

S Tuborgom na Brodolom

Sponzorski tekst

Nakon nezaboravnog Exit iskustva Tuborg je za sve ljubitelje dobrog piva pripremio još jednu avanturu, odlazak na najveći event elektronske muzike i najpopularniju ljetnu zabavu u BiH, Brodolom u Tuzli. 

Tuborg patrola će do samog početka Brodoloma, u periodu od 31. jula do 9. augusta obilaziti kafiće u Tuzli, a gosti koji naruče Tuborg će dobiti mogućnost da ispune kupon. Na kraju promocije u kafiću će se izvući 4 dobitnika od kojih će dva dobiti karte za Brodolom, a dva kupon za besplatno Tuborg pivo.

Ukupno 240 sretnih dobitnika će zahvaljujući Tuborgu dobiti priliku da postane dio Brodoloma 8. Kafići u kojima će se održati promocije su: Sloboda, Cotta, Arena, Scala, White, Firma, Intermezzo, Click klub, Nana, Urban corner i Bunt u terminu od 18 do 24 sata te na jezeru Panonika od 15 do 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.