Schweini prevario Anu s njemačkom ljepoticom?

Je li ljubavi došao kraj?

Schweini prevario Anu s njemačkom ljepoticom?

Najbolja srbijanska teniserka Ana Ivanović i fudbalski reprezentativac Njemačke i fudbaler Bayerna Bastian Schweinsteiger posljednjih su mjeseci punili novinske stupce kao jedan od najpopularnijih sportskih parova.

Ipak, posljednja dešavanja mogla bi da označe prekid romanse koja traje od ljeta prošle godine.


Naime, dok je srbijanska teniserkaučestvovala na WTA turniru u Štutgartu Bastian je uslikan u društvu Toni Garrn, 22-godišnje poznate ljepotice i bivše djevojke glumca Leonarda Di Caprija.

Iako se Toni i Bastijan od ranije poznaju, nakon što je manekenka fotografiju objavila na društvenim mrežama krenula je lavina komentara kako to znači kraj romantične veze između Ane i Bastiana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti