Seksipilna Fanny otkrila zbog čega je ostavila Balotellija

Seksipilna Fanny otkrila zbog čega je ostavila Balotellija

A. Beganović

Fanny Neguesha, nekadašnja djevojka karizmatičnog italijanskog napadača Liverpoola, Marija Balotellija, objasnila je zbog čega ga je ostavila.

Napadač Liverpoola, Mario Balotelli, nikako ne uspjeva da se vrati u formu koja ga je krasila prije određenog vremena, a inostrani mediji smatraju da je za njegove loše partije kriv prekid ljubavne veze sa seksipilnom Fanny.

"Nije želio da me vidi ispred aparata. Nije mi dao da pjevam i plešem. Pokušavala sam da mu objasnim da i ja imam karijeru, no nije martio za to. Trebala sam bolje razmišljati kada me zaprosio. Odlučila sam mu vratiti prsten, a zbog toga je brio jako uzrujan, No, to je sada iza nas, želim mu sve najbolje u životu", izjavila je Fanny.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.