Slavilo se do jutra: Međugorje, Čilić, Thompson, janjci...

Veličanstven doček za Marina Čilića

Slavilo se do jutra: Međugorje, Čilić, Thompson, janjci...

O. Lekić

Veličanstven doček jučer je priređen pobjedniku posljednjeg Grand Slama sezone, US Opena, Marinu Čiliću u njegovom rodnom Međugorju.

Čilić je u Međugorje stigao u starom džipu, a na ulice ovog gradića izašlo je i staro i mlado, kako bi pozdravilo svog heroja.

Hrvatski teniser je prisustvovao i svetoj misi nakon koje je u sportsko rekreacionom centru Čorkov Dolac upriličena velika proslava, a prisutne su zabavljali Thompson, Jole i Tiho Orlić.

Kada je na binu izašao Marko Perković Thompson sve je proključalo. Palile su se baklje, u glas se pjevalo s Thompsonom, a s njim na bini određeni dio vremena proveo je i Marin Čilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.