Snimak kruži internetom: Maradona tukao bivšu vjerenicu

Maradona opet u akciji

Snimak kruži internetom: Maradona tukao bivšu vjerenicu

E. Škorić

Bivša vjerenica Diega Maradone, Rocio Oliva, objavila je snimak svađe sa legendarnim nogometašem, a čini se da se na istom može vidjeti kako ju je Mali zeleni i udario.

Koliko se može uočiti na snimku, Maradona je pijan i prigovara vjerenici zbog toga što stalno razgovara na mobilenom telefonu. 

Zatim je Diego ustao sa kauča i krenuo prema ženi koja mu govori da prestane. Maradona je demantovao da je udario svoju vjerenicu.

“Bacio sam telefon, ali Bogom se kunem da nikada nisam digao ruku na ženu. Sve je počelo i završilo tako”, rekao je Maradona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.