Srbijanska Irina Shayk u drugom stanju

Jovana Švonja trudna

Srbijanska Irina Shayk u drugom stanju

O. Lekić

Srbijanska manekenka, Jovana Švonja, koja se prije par dana udala za fudbalera Lazija, Filipa Đorđevića, je u drugom stanju, javljaju srbijanski mediji. 

Prije dva dana seksipilna Jovana, koja je brazislkoj manekenki Adriani Limi, prije nekoliko mjeseci otela supruga Marka Jarića, iznenada se udala za sjajnog srbijanskog fudbalera Lazija.

Iako još uvijek službenih informacija nema, srbijanski mediji špekulišu da su se Filip i srbijanska Irina Shayk, iznenada vjenčali radi njene trudnoće, a ove špekulacije podgrijala je i sama Jovana, koja je na društvene mreže postavila fotografiju na kojoj joj se nazire trudnički stomak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti