Srbijanski hakeri srušili stranicu albanske televizije

Poslali poruku Albancima

Srbijanski hakeri srušili stranicu albanske televizije

Srbijanski hakeri srušili su stranicu albanske državne televizije RTSH i s postavljenom slikom odlučili uzvratiti provokaciju Albancima.

Na stranici RTSH-a osvanula je fotografija sa stadiona Partizana na kojoj se vidi paljenje albanske zastave a ispod se nalazila mapa Kosova uz poruku "Kosovo je srce Srbije" koja je bila napisana na engleskom jeziku. U nastavku je slijedila uvredljiva parola "Ubij, zakolji da Šiptar ne postoji" ispisana na ćirilici.

Sadržaj je brzo uklonjen ali je na stranicu nemoguće ući. Umjesto njega, tamo se sada nalazi poruka da je "sajt u izradi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.