Steven Gerrard prišao navijačici, a ona se rasplakala

Amerika(nka) voli Liverpool

Steven Gerrard prišao navijačici, a ona se rasplakala

Liverpool se nalazi na turneju u Sjedinjenim Američkim Državama gdje navijači Redsa u stopu prate svoje ljubimce. 

Peterostruki prvak Evrope Liverpool jedan je od najpopularnijih klubova na svijetu. Iako titulu prvaka Engleske nisu osvojili 24 godine, popularnost najtrofejnijeg engleskog kluba ne pada. Prošle godine smo vidjeli vojsku navijača Redsa u Aziji i Australiji, a ovog ljeta ništa manje euforično nije ni u SAD-u.

Pojava Stevena Gerrarda, koji je samo dijelio autograme, bacila je u trans jednu navijačicu u New Jerseyju. Kada joj se približio kapiten kluba sa Anfielda, briznula je u plač, a onda je dobila priliku i zagrliti ga te poljubiti. Morali su je smirivati, a njezina majka je sve popratila sa smiješkom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.