Suarezov i Fabregasov dres je gorio, Lampardov nije

Legenda je legenda

Suarezov i Fabregasov dres je gorio, Lampardov nije

E. Škorić

Legende ostaju legende. Dokazano je to u slučaju Franka Lamparda. 

Lampard je 13 godina proveo u Chelseaju, a onda je ovog ljeta oitšao u New York City, međutim posuđen je Manchester Cityju, franžiži američkog kluba.

Sudbina je htjela da se ubrzo, kao igrač Cityja, suprostavi londonskim Plavima. I ne samo to, postigao je gol u 85. za 1:1. Kaže da mu je bilo teško i da su osjećaji bili pomiješani, ali da je samo radio svoj posao. 

Apladuirali su mu navijači Chelseaja, koji ga vole i uvijek će, bez obzira na sve. Dresove Luisa Suareza i Cesca Fabregasa su navijači Liverpoola, odnosno Arsenala palili kad su otišli u Barcelonu i Chelsea.

“Ako ikad obučem dres Chelseaja, dozvolit ću navijačima da me ubiju”, govorio je Cesc svojevremeno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.