"Sudar" Spahića i Kolašinca na aerodromu u Kelnu

"Susret legendi"

"Sudar" Spahića i Kolašinca na aerodromu u Kelnu

Njemačka Bundesliga još uvijek nije počela, ali sezona za tamošnje klubove jeste, i to utakmicama 1. kola DFB Cupa.

Neke utakmice odigrane su u petak i subotu, neke se igraju danas (nedjelja), a ima i onih susreta koji su na programu u ponedjeljak.

Na aerodromu u Kelnu sreli su se naš reprezentativac Sead Kolašinac i njegov bivši kapiten Emir Spahić. Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine vraćao se sa gostovanja kod Alemanie Waldalgesheim gdje su Apotekari još u petak slavili sa visokih 6:0, dok je mladi defanzivac Schalkea bio na putu za Drezden gdje njegov tim očekuje duel sa Dynamom.

Kolašinac je na svom zvaničnom Instagram profilu objavio sliku sa Spahićem opisujući bivšeg kapitena kao svoga brata, a dio opisa imao je svoju šaljivu stranu. Popularni Seo je u opis slike dodao i "susret legendi".

Meč Dynamo Dresden – Schalke na programu je u ponedjeljak sa početkom od 20:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti