Supić poput primitivca vrijeđao navijače u Novom Sadu

Psovao navijačima Vojvodine

Supić poput primitivca vrijeđao navijače u Novom Sadu

Iako ga je bh. javnost svojevremeno upamtila kao pozitivnu ličnost, karijeru Nemanje Supića naknadno su obilježili primitivni pa i skandalozni ispadi koje je priređivao nastupajući po Srbiji.

Nakon afere koju je imao u Novom Pazaru sa navijačima tamošnjeg prvoligaša, uz dobro upamćeno veličanje ratnih zločinaca putem svojih profila na društvenim mrežama, uslijedio je još jedan skandal.

Supić se ovoga puta obračunao sa navijačima Vojvodine za vrijeme utakmice u kojoj je njegov Voždovac gostovao u Novom Sadu. Bivši golman bh. reprezentacije očigledno nije nimalo omiljena ličnost među onim koji posjećuju utakmice u susjednoj zemlji, a kako bi i bio kada se ne zna nositi sa uobičajenim prozivkama koje se mogu čuti na ovdašnjim stadionima.

Sa tribina je dopiralo "Supiću, majmune" na šta se ovaj prvo uhvatio za međunožje a potom primitivno psovkama obrusio prema navijačima smještenim iza gola.

Navijači su ovom video klipu dali interesantan naziv kojim su rekli šta misle o Nemanji Supiću - Nula od čovjeka, rupa od golmana...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije