Švicarska prvak Coca-Cola turnira!

Švicarska prvak Coca-Cola turnira!

Sponzorski tekst

U nedjelju 13.7. je završen Coca-Cola turnir u stonom fudbalu pobjedom ekipe Švicarske.

Nakon više od mjesec dana navijanja, euforije i dobre zabave, FIFA Svjetsko prvenstvo je završeno, a sa njim i Coca-Cola turnir u stonom fudbalu. 

U prepunom Zmajevom gnijezdu, uz konfete, dodjelu medalja i glavne nagrade, ekipa Švicarske je proslavila svoju pobjedu. Rezultatom 3:1 u setovima, Švicarska je savladala ekipu Nigerije te su tako Elvis Sitnić i Mersed Čustović postali prvaci prvog Coca-Cola turnira u stonom fudbalu. 

Već od prvog dana ovaj je dvojac pretendovao na prvo mjesto, a nakon prethodne večeri njihova očekivanja su se i ostvarila. Kao nagradu za izvrsne fudbalske vještine, trud i borbenost kroz cjelokupan turnir, Coca-Cola je pobjedničku ekipu nagradila medaljama, fudbalskim loptama i stonim fudbalom kako bi postali još bolji za buduće turnire. 

Medaljama su se okitile i ekipe Nigerije i Meksika koje su se našle na drugom i trećem mjestu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.