Terry uživa u grčkim plažama i to sa suprugom

Dok Englezi gube

Terry uživa u grčkim plažama i to sa suprugom

Dok se ostatak Engleske nervira i gubi živce nakon dva poraza fudbalske reprezentacije i samo teoretskih šansi za plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva, nekadašnji kapiten Gordi Albiona John Terry uživa u grčkim plažama zajedno sa svojom suprugom.

Kapiten i defanzivac Chelseaja koji se nije našao na spisku Roya Hodgsona odlučio je zanemariti činjenicu da je u toku Mundijal, te se sa svojom ljepšom polovinom kvalitetno odmoriti u Grčkoj.

Duga i naporna sezona u Premierligi iscrpila je fudbalera Plavaca, a da sa svojom suprugom Toni baš uživa u porodičnom odmoru i da ljubav ponovo cvjeta svjedoči video sa Instagrama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.