Umjesto na utakmici sa Barcelonom, završio u policiji

Argentinac se miješao u policijski posao

Umjesto na utakmici sa Barcelonom, završio u policiji

Revanš susret četvrtfinala Kupa kralja između Atletico Madrida i Barcelone obilovao je zanimljivim situacijama. Torres je postigao vodeći gol, Arda Turan je kopačkom gađao sudiju, a linijski sudija je zastavicom nenamjerno uradio Barcelonin Jordija Albu.

Na kraju je katalonski tim slavio sa 3:2, a na susretu su Jorgandžije zaradile dva crvena kartona.

Ipak, jedan zanimljiv detalj desio se i pred samu utakmicu. Prema pisanju španskog lista AS fudbaler Atletica Cristian Ansaldi, koji nije io u sastavu za duel sa Kataloncima, zaglavio je u gradskoj gužvi pa nije na vrijeme stigao da uđe na stadionski ulaz koji je rezervisan za igrače i funkcionere klubova.

Zbog kašnjenja Ansaldi nije mogao na stadion, a to su mu pokušali objasniti policajci i stadionsko osiguranje, što je dodatno raspucalo argentinskog fudbalera.

Argentinac je sam izašao iz auta, uklonio prepreku koja je njegovom ljubimcu smetala da neometano uđe na stadion, ali u trenutku kada je energično zalupio vrata na ulasku u auto na prozor mu je pokucao policajac.

Na kraju je zbog ovakvog ponašanja fudbaler Atletica završio u jedan sat iza ponoći u policiji, a prijeti mu kazna od 90.000 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije