UniCredit Bank najbolja banka u Bosni i Hercegovini

UniCredit Bank najbolja banka u Bosni i Hercegovini

Sponzorski tekst

UniCredit Bank je proglašena za najbolju banku u Bosni i Hercegovini od strane renomiranog svjetskog finansijskog časopisa EMEA Finance.

Europske bankarske nagrade ovog magazina se dodjeljuju najboljim poslovnim i investicijskim bankama diljem Europe, a prilikom izbora uzimaju se u obzir različiti faktori poslovanja, kao što su tržišno učešće, rast kada su u pitanju različite vrste proizvoda, profitabilnost i korporativna strategija.

˝Izuzetno smo ponosni što je jedan od vodećih svjetskih poslovnih časopisa, EMEA Finance prepoznao izuzetan poslovni uspjeh koji smo ostvarili u protekloj godini ostvarivši lidersku poziciju u bankarskom sektoru Bosne i Hercegovine, kao vodeća banka u ukupnoj aktivi, dobiti, plasiranim kreditima i prikupljenim depozitim uz povećanje tržišnih udjela u dijelu poslovanja s fizičkim osobama i u segmentu pravnih osoba. Ova nagrada pripada svim zaposlenicima UniCredit Bank koji su svojim zalaganjem doprinijeli da ostvarimo ovakve rezultate i potvrdimo svoju snagu, stabilnost i kvalitetu rada˝, izjavio je ovim povodom gospodin Ivan Vlaho, direktor UniCredit Bank.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.