Unicredit poklanja dvije ulaznice za Ligu Prvaka

U suradnji sa SportSport.ba

Unicredit poklanja dvije ulaznice za Ligu Prvaka

SportSport.ba

Unicredit Banka u suradnji sa portalom SportSport.ba dodjeljuje dvije Premium ulaznice za susret prvog kola grupne faze Lige prvaka koji se igra u Španiji.

Riječ je o utakmici Athletic Bilbao - Shakhtar, koja je na rasporedu 17.9. u Španiji na novoizgrađenom San Mamesu. Potrebno je samo da se na adresu naše redakcije javi osoba koja će u terminu odigravanja ulaznice boraviti u Španiji. Napominjemo da je riječ isključivo o ulaznicama za utakmicu, te da je sav ostali prateći sadržaj u organizaciji i trošku sretnog dobitnika.

Ukoliko neko od naših vjernih čitalaca pokaže interesovanje za odlazak na ovaj susret, može nam se javiti i kao dokaz dostaviti putnu kartu do Španije. Sretni dobitnik bit će izvučen sutra (petak) u toku dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.